Pozitīvisma diena 2012 - Te ir darbs...
41, Rīga, Latvija

Ir aizvadītas čaklās vasaras dienas pašmāju lauku darbos un ikdienas steigā, cenšoties paveikt vēl nepagūto. Nemanāmi, bet pavisam neapturami, siltos vasaras vakarus nomaina stindzinošie rudens vēji un slapjie, pelēkie trotuāri arvien biežāk liek domāt par silto mājas pvardu. Pārmaiņas – ik dienu mūs sagaida notikumi, kas spēj sniegt jaunas izaugsmes un attīstības iespējas. Tie kā vasaras aizmirsti sauleszaķēni parādās visneparastākajās vietās – atliek tikai paspēt tos notvert, lai pelēko padarītu par saules-zelatainu, lai iespēju pārvērstu par realitāti. Un ziniet, tikai no mums ir atkarīgs– vai mēs spēsim tās izmantot vai arī kārtējo reizi noraudzīsimies kā panākumi tiek aizpūsti krāsaino lapu virpulī un tos no rīta bezkaislīgi nebūtībā aizslauka sētnieka slota.

Jau kārtējo reizi esam nosprauduši datumu, kas var kļūt arī par Tava izaugsmes ceļa sākumpunktu. 2012.gada 21.novembrī tiek organizēta „Pozitīvisma diena 2012”, kas kopā pulcēs vadošos Latvijas ēdināšanas pakalpojumu sniedzējus, kuri vēlas papildināt savas rindas ar zinošiem un strādāt gribošiem darbiniekiem. Ja arī Tevi saista ēdināšanas pakalpojumi un vēlies pievienoties tādiem savas nozares gigantiem Latvijā kā RIMI, Baltic Restaurants, Čili pica, LIDO, restorāns Burkāns,... kādā no tur esošajām vakancēm - pavārs, konditors, viesmīlis, bārmenis un daudzās jo daudzās citās, tad nepalaid garām savu iespēju un esi to 40 laimīgo vidū, kas apmeklēs pasākumu pilnīgi bezmaksas.

„Īstenībā neticami, bet vienas dienas laikā Tu vari ne tikai iepazīties ar vairākiem potenciālajiem darba devējiem, noprezentēt savu personību, bet arī atrast reālu un labi apmaksātu darbu.” atminās pirmā projekta „Pozitīvisma diena 2012 – Pats savas dzīves pārdevējs” apmeklētājs Sandis.

„Ziniet, diemžēl mūsu sabiedrībā ir ierasts daudz runāt par esošajām problēmām un meklēt vainīgos, bet skanīgais vārds „darīt” tiek aizmirsts. Protams, varbūt tā ir tikai sakritība, bet kopš mūsu projekta „Pozitīvisma diena 2012” sākuma un mūsu uzsāktajām aktivitātēm starp darba devējiem un darba ņēmējiem bezdarba līmenis no 2012.gada jūnija (šajā mēnesī notika pirmais mūsu organizētais pasākums) līdz 2012.gada augustam ir samazinājies no 11,9% līdz 11,3%” uzsver viens no projekta idejas autoriem Dainis Zaltans.

„Ir patiess prieks, ka Tu vari teikt – jā, es esmu pielicis roku, lai manā Latvijā dzīve uzsāktu savu augšupeju. Ja tas ir viens cilvēks, kam Tu esi palīdzējis, Tu jūties lepns, ja divi – priecīgs, bet, ja tie ir jau vairāki cilvēki, tad Tevi pārņem gandarījums par to, ka uzsāktais ceļš ir ne tikai pareizs, bet arī vajadzīgs un noderīgs” piebilst projekta vadītājs un idejas autors Juris Saknītis.

„Pasākuma laikā Interinfo Latvijā izveidojās ciešāka komunikācija ar astoņiem darba meklētājiem, apmainījāmies kontaktiem un ļoti iespējams, kāds no viņiem pievienosies mūsu komandai.” tā pēc pirmā „Pozitīvisma diena 2012” pasākuma teica SIA Interinfo Latvijā tirdzniecības direktore Velta Mestere. Ziniet, viņas vārdi piepildījās!

..un tātad jau pavisam drīz 2012.gada 21.novembrī notiks otrais pasākums „Pozitīvisma diena 2012”, kas tiks veltīts ēdināšanas sfērai. Atceries, ja Tu no sirds vēlies strādāt, tad tieši šajā dienā Tev būs iespēja spert pirmo soli pretim jaunam izaicinājumam savā karjerā un jaunam darbam tādos uzņēmumos kā RIMI, Baltic Restaurants, Čili pica, LIDO, restorāns Burkāns,....

Informācija uzziņām un vietas rezervēšanai:
Mācību centrs „BUTS” Meža iela 7, Rīga
Tālrunis: 67408200
Mobilais tālrunis: 27843969
E-pasts: semināri@buts.lv
Mājas lapa: http://www.buts.lv

6 skatījumu
 
komentāri

Pašlaik nav neviena komentāra
Atstāj komentāru, un uzsāc diskusiju!

Blogs
Blogi tiek atjaunināti katras 5 minūtes