Ko dāvināt mīļotajam 5 padomi un  idejas
34, Rīga, Latvija

Dzimšanas diena, vārda diena, gadadiena vai citi svētki bieži vien prasa daudz laika, lai izdomātu, kā pārsteigt mīļoto vīrieti. Varbūt tā būs ekstremāla dāvana ? Bet varbūt kaut kas romantisks? Lai būtu vieglāk izlemt, sniegsim 5 padomus, kuri, cerams, iedvesmos un palīdzēs vieglāk pieņemt lēmumu tās dāvanas meklējumos.

Vispirms droši vien jāizlemj, kāds ir jūsu mērķis – palutināt sevi divatā vai iepriecināt mīļoto un ļaut izbaudīt dāvanu vienam? Ja tā ir viņa dzimšanas diena, labāk izvēlēties otro variantu, bet, ja svinēsit svarīgu savu attiecību gadadienu, izraujieties no rutīnas divatā!

1. Tiem, kas meklē laiku

Ja jūsu vīrs arvien stāsta, kā gribētu kaut ko izmēģināt vai, tieši otrādi, ir izmēģinājis – un tas pat ir kļuvis par viņa hobiju, bet viņš nekādi neatrod laiku atkal pievērsties iemīļotajai nodarbei – pamudiniet viņam to izdarīt. Uzdāviniet abonementu (piemēram, uz sporta klubu), biļeti (piemēram, braucienam ar bagiju – vai arī kādai citai aktīvai brīvā laika pavadīšanai) vai trūkstošo priekšmetu (piemēram, makšķeri) un pasakiet, ka tagad viņam nav izejas un jādara tas, ko viņš sen ir vēlējies

2.Ekstrēmās dāvanas

Diezgan liels daudzums vīriešu ir īsti ekstremāļi – viņiem no dabas ir saistošs viss, kas ir bīstams un dod adrenalīnu, tāpēc ar ekstrēmām dāvanām vīriešiem nevar nošaut greizi. Protams, sievietes baiļojas par saviem mīļotajiem, taču būsit pārsteigta, ka tagad tiek piedāvātas ekstremālas izklaides vīriešiem , kas nav bīstamas, piemēram, brauciens ar sporta automobili, kurā pie stūres ir profesionālis, vai arī piedzīvojumu parka apmeklējums.

3. Brīvais laiks ar draugiem

Katrai sievietei vajadzīgs meiteņu vakars, kura laikā var izsūdzēt savas sievišķīgās bēdas, pasūdzēties par kleitu, kas palikusi par mazu, un pārspriest jaunākās modes tendences. Tieši tāpat arī vīriešiem ir svarīgas satikšanās ar citiem vīriešiem, lai varētu skaļi nolamāties, iedzert aliņu un parunāt par automašīnām. Jūs būsit lieliska sieva/draudzene, ja to sapratīsit un pat atbalstīsit – uzdāviniet mīļotajam iespēju pabūt ar draugiem, taču interesantāk un oriģinālāk, nekā ierasts. Ekstremālās ūdens izklaides vai peintbols un citi šīs spēles varianti būs lieliska iespēja vīriešu izklaidēm.

4. Laiks kopā

Pat esot kopā, varat parādīt, ka cienāt viņa vīrišķību un vaļaspriekus, tāpēc nemetieties darīt to, ko vēlētos darīt jūs, – tie taču ir jūsu mīļotā svētki! Ekstrēmās ekskursijas? Kāpēc gan ne! Pagrūstīšanās kartingu trasē? Noteikti jāizmēģina! Vīrietim taču būs patīkami, ka viņam blakus ir droša un pat nedaudz traka sieviete. Nebaidieties un ļaujieties azartam – tā būs brīnišķīga dāvana vīrietim, kā arī jauka un neaizmirstama laika pavadīšana jums.

5. Romantisks vakars divatā

Taču, ja vairs neatceraties, kad pēdējoreiz bijāt kaut kur kopā, vai arī jums vispār nav bijis laika vienkārši mierīgi parunāties, noorganizējiet romantisku vakaru (vai pat nedēļas nogali!) tik jums diviem vien: izjādes ar zirgiem, vakariņas pie jūras, romantiska atpūta ar brīnišķīgu skatu pa logu un ilgs vakars, vienkārši runājoties... Skan lieliski, vai ne?

698 skatījumu
 
komentāri

Pašlaik nav neviena komentāra
Atstāj komentāru, un uzsāc diskusiju!

Blogs
Blogi tiek atjaunināti katras 5 minūtes