[usernames]'s blogs

Belov
40, Rīga, Latvija

 Kad es vēl biju kucēns,tu smējies par visām manām muļķīgajām grimasēm un mīļi sauci par savu bērnu un neņemot vērā dažas sagrauztas kurpes un pāris saplucinātu spilvenu,es kļuvu par tavu labāko draugu.
Kad es slikti uzvedos,tu tikai bargi pakratiji pirkstu un jautāji: "Kā tu tā varēji?", bet jau pēc mirkļa atmaigi, nogāzi mani zemē un pakasīji punci.
Manis apmācīšana prasija vairāk laika nekā bija paredzēts, tas tādēļ, ka Tu biji ļoti aizņemts,taču mēs pie tā strādājām kopīgiem spēkiem.
Es atceros tās naktis, kad kopā gulējām kopā gulējām un es uzmanīgi klausījos tavos noslēpumainajops sapņos un es ticēju, ka dzīve vairs nevar būt labāka.
Mēs gājām garās pastaigās pa parku, braucām ar mašīnu un dažkārt apstājāmies, lai nopirktu saldējumu, tiesa gan, man tika tikai vafelīte,jo tu teici, ka saldējums nav labs suņiem, es ilgi gulšņāju saulītē gaidot tevi pārnākam no darba.


  atlaižaties krēslā, lasat, un meitenes, moš iemācamies noetikumus?
Visiem noteikumiem ir vienāda nozīme, tāpēc visi atrodas pirmajā vietā:


  Šis raksts piedāvās redzējumu par vienu no lielākajām mistērijām ikviena mirstīgā vīrieša dzīvē - kā panākt kaut cik pieņamemu ieinteresētību no sieviešu puses par vīrieti. Lai vīrietim vairs nav jākrāmējas ar nebeidzamiem uzmanības apliecinājumiem un citiem sviestiem, no kā var pamatīgi nogurt pirms ir redzami kaut kādi reāli augļi no tā visa. Ieskats par to, ka ikvienam normālam vīrietim pieder normāla ieinteresētība no sieviešu puses, nav balstīts ne uz kādu realitāti un nav debatējams, tas var būt tikai par ieroci to rokās, kas grib paņirgāties par cilvēkiem, kuri domā reālās kategorijās.


19.02.2009

  Любая женщина-колдунья,
Создание ангела из тьмы.
Творит заклятья-поцелуи,
Пленяя часть мужской души.
И тайной каждая объята,
И покоряет блеском глаз.
Улыбкой "Монны Лизы" Леонардо
Приводит вас мужчин в экстаз.
Походкой грациозной, словно ива,
Качающаяся на ветру,
Как сетью ловит взгляды проходящих мимо,
Пуская в сердце тонкую стрелу.
И чашку чая превращает в зелье,
Приворожить способное на век,
И, разливаясь теплотой по телу,
Рождает страстного желанья грех. Labs ne?


Blogs
Blogi tiek atjaunināti katras 5 minūtes